Halloween: 4x pompoen als showsteler

Halloween staat voor de deur. Het Amerikaanse feest wordt steeds populairder in ons kikkerlandje. Zo zijn er veel feesten en transformeren mensen hun huis tot een waar spookhuis.

Het bekendste icoon van Halloween zijn de uitgeholde pompoenen. De reuze groente veranderen in allerlei enge creaties (voor degene die creatief vasten zitten, hierbij een aantal ideeën hoe je je pompoen kunt omtoveren). Maar je kunt ze ook gebruiken om je feestjes net dat beetje extra te geven. Jullie hebben er vast al eens aan gedacht om je soep, dip of ander eten te presenteren in een lege pompoen. Maar je kan ook een stapje verder gaan met onderstaande tips en echt indruk maken op je gasten.

A drink best served cold
Vul een uitgeholde pompoen met ijs voor de perfecte plek om drankjes koel te bewaren tijdens je volgende feestje. Om ervoor te zorgen dat je pompoen er niet met je drankjes vandoor gaat kun je het beste kiezen voor een variant die je plat op de zijkant kunt leggen.

Licht in deze donkere dagen
Met een kleine pompoen kun je ook leuke kaarsen maken. En je kunt er elke geur aan toevoegen die je wilt. Bijvoorbeeld door kaneelstokjes of appel, gedroogde sinaasappelschijfjes toe te voegen aan je wax.

Creëer je eigen schoolbord
Je menu presenteren op papier is zoooo saai. Wat dacht je ervan een pompoen te verven met schoolbordverf? Daarna kun je met krijt al je gangen of per gang je gasten laten weten wat ze voor overheerlijks voorgeschoteld krijgen.

Voor een echt mannenavondje
Een simpelere tap maken bestaat niet. Vul je uitgeholde pompoen met de drank van je voorkeur en plaats onderaan de pompoen een tapkraantje.

 

 

Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *